« terug naar Blog

Een boek waar je wat aan hebt!

door Erno Hannink, 06-19-2010 in Lezers

Op Bol.com vond ik deze review van Kirchamat.

Het boek van Erno Hannink ging mee op vakantie, en ik heb het – heerlijk in de zon liggend – praktisch in één ruk uitgelezen. Het is geschreven in lekker leesbare taal, en je kunt er wat mee!
Als kleine ondernemer/zzp’er word je op het spoor gezet van interessante sociale media zoals Linkedin, en je kunt er meteen mee aan de slag. Dat heb ik dus ook direct na mijn vakantie gedaan. En: ik heb al een klus binnen (ik ben tekstschrijver) op basis van mijn nieuwsbrief die ik op aanraden van Erno heb geschreven.
Blij dat ik het boek gekocht heb; ik zou het iedere kleine ondernemer of zzp’er aanraden!

De review is geschreven door en hij gaf het boek 5 sterren.
De pluspunten volgens Kirchamat: Toegankelijk, Inspirerend, Praktisch toepasbaar, Heldere uitleg

Het leuke is natuurlijk dat hij al gelijk een klus heeft gekregen op basis van zijn nieuwe nieuwsbrief.