« terug naar Blog

Saskia Juijn blogt over Laat de klant naar jou komen

door Erno Hannink, 12-01-2009 in Lezers

Saskia Juijn – Coach, organisatietalent en troubleshooter – van saskiajuijn.nl ontving mijn boek en schreef er een leuk artikel over in haar blog.

Saskia Juijn boekoplocatie

Enkele passages uit het artikel:

… Het boek is een aanrader voor elke zzp-er die meer wil weten over de moderne marketingtechnieken, of beter, -tactieken. De titel ‘Laat de klant naar jou komen’, betekent natuurlijk niet dat de klanten spontaan op je af zullen komen zonder dat je er wat voor doet. Integendeel, het is hard werken, of vooral: veel typen, in je blog, via Twitter en via LinkedIn en Facebook. …

‘Laat de klant naar jou komen’ is toegankelijk geschreven. Wat het ook leuk maakt is dat Erno zijn persoonlijke ervaringen beschrijft. In het eerste deel van het boek legt hij uit waar marketing om draait. Je aanbod, doelgroep en je marketingboodschap. Heb je een goede focus? …

Een nadeel van het boek: Er is alleen een papieren versie verkrijgbaar. De vele links in het boek, de verwijzingen naar websites en blogs die Erno geeft, zul je over moeten typen. Via Twitter heb ik Erno inmiddels gevraagd of er een digitaal overzicht is van alle links die hij in zijn boek noemt. Hij was er mee bezig, twitterde hij, maar het kon nog wel een paar weken duren.

Een mooie recensie voor mijn boek.
En ja aan die PDF wordt gewerkt, er moet nog wat gebeuren voordat ik de PDF kan vrijgeven.