« terug naar Blog

Pieter van Osch met boek

door Erno Hannink, 11-14-2009 in Boek

Dit lijkt me leuk: jij met mijn boek op locatie. Maak een foto of video van jezelf met mijn boek op een bijzondere locatie. Vrijdag 13 november vertelde ik Pieter over dit idee. Het idee is niet origineel vertelde hij me, bekijk de foto’s eens van mensen met een poster van het boek boek World Wide Wave van David Meerman Scott.

Mooie foto’s toch? Wil jij me helpen om ook allemaal van dit soort foto’s te verzamelen. Ik laat ze hier zien met je naam en link naar je website erbij. Mail de foto of stuur een link. Het is ook leuk als je de foto de volgende twee tags meegeeft #laatdeklantnaarjoukomen en #boekoplocatie.

Zelf de start gemaakt met een foto van Pieter van Osch bij Seats2Meet in Utrecht:
Pieter van Osch @pyotr van www.customervibes.com #boekeh #s2m