« terug naar Blog

Vermelding in De Ondernemer

door Erno Hannink, 10-23-2009 in Media

Erg leuk, kreeg vandaag een deel van de pagina uit de Ondernemer waarin mijn boek wordt vermeld. Met dank aan Jacob Schreuder.

Eerst een ander stuk uit zijn artikel, dit gaat over Claudia Willemsen van kleertjes.com, ook uit Doetinchem:

Ook een prijs voor Claudia Willem sen van kleertjes.com, internetwinkel voor kinderkleding uit Doetinchem. Zij werd ‘Emerging Entrepeneur’ van het jaar 2009. Met die titel dingt Claudia Willem sen automatisch mee naar de uitver kiezing van World Entrepeneur of the Year, volgend jaar juni in Mona co. Dat is de meest prestigieuze on­dernemersprijs ter wereld.

De jury onder leiding van Jacques Schraven, oud-voorzitter van VNO-NCW, was onder de indruk van de visie en het lef van de jonge vrouwelijke ondernemer. In 2007 was kleertjes.com al de Beste Webwinkel van Nederland.

Wow, goed gedaan Claudia. Zie dit interview dat ik eerder met Claudia Willemsen had.

En dan iets daaronder staat

Boek Erno Hannink
‘Laat de klant naar jou komen’ is de titel van het boek dat Erno Hannink uit Doetinchem heeft geschreven en dat binnenkort in de boekwinkel ligt. Erno Hannink is gespecialiseerd in methodes om ondernemers het internet optimaal te laten gebruiken om in contact te komen met klanten.

In het boek, met als ondertitel ‘Klanten krijgen via internet voor de ZZP’ er’, worden diverse tips gegeven aan ondernemers om geleidelijk te werken aan naamsbekendheid op het web. Het boek is geschreven voor de zelfstandige professional. Aan bod komen onderwerpen als marketing, gevonden worden door de doelgroep en daarmee frequent contact onder houden. Het boek ‘Laat de klant naar jou komen’ is uitgegeven door Bruna en is al te bestellen via de digitale boekenwinkel http://bit.ly/boekeh.

Dank je wel Jacob.